181126 Vår flock har berikats med en underbar stjärna Emperix Stardust. Tusen tack för den här möjligheten Ralph och Fredrik! "Vega" som vi kallar henne har charmat oss totalt:

181114 Vår härliga Bernerhagens Pepita är parad med den estländska skönheten Bruno Boy´s Real King. Mer info finns här om den förhoppningsvis blivande cavalier king charles spaniel kullen. På kattfronten så väntar både S*Oblivions Mona och S*Wild Things Estelle ungar. Även S*Wild Things Perfect Hayley är parad. Mer info kring våra kattplaner finns här. Vi hälsar S*Kronan´s Isac Incredible välkommen till vårt katteri. Han kommer bo hos fodervärdarna Josefin och Emil och förhoppningsvis vara vår blivande avelshane i framtiden. Tusen tack Kronans:

181027 S*Wild Things Fenris har debuterat på utställning och fått CAP och S*Exaduz Legend har även han debuterat och fått CAC. Stort grattis! Vi väntar kattungar! Mer info under planer. Anna och Esther har tävlat KM rallylydnad och de lyckades knipa alla pallplatser! Fantastiskt roligt! Esther & Pepita 1:a, Anna & Lupus 2:a och Anna & Sookie 3:a:

181014 Fler framgånagr för de cavalierer vi fött upp.Förra helgen ställdes Hypnotic Poison Domino "Elvis" ut i Sundsvall.Han fick excellent och blev tredje bästa juniorhane. Den här helgen var det agitity KM i Järvsöoch Hypnotic Poison Royal Silvia "Molly" blev trea.Stort grattis till hundar och förare! Nu har alla kattungar flyttat.Så roligt att få små rapporter från deras nya liv. Vi planerar fler Devon Rex kullar. Mer info under planer.

180923 Gold Standard Tsaritsa af Hypnotic har gjort BPH med skott. Duktig liten hund! Igår var vi på hundutställning i Sveg (officiell för brukshundar och inofficiell för övriga raser) Joy Ride av Vikholmen blev BIR och BIS 4! Hypnotic Poison Polly blev BIR och BIG 1! Idag var det hundutställning i Ljusdal (officiell för brukshundar och inofficiell för övriga raser) Joy Ride av Vikholmen blev BIR, Hypnotic Poison Polly blev BIR och BIG 3, Hypnotic Poison Dumle BIR valp och BIS 4! Lillhamras Hallonsorbet blev BIR, BIG 3 och BIS 3 veteran. Dessutom har Hypnotic Poison Dixi visat framtassarna på cavalierspecial i Eslöv med superkritik. Galet stolt uppfödare!

180908 Förra helgen var vi i Högbobruk och campade plus deltog på hundutställning. Tsaritsa fick excellent och vann unghundklassen ena dagen, nästa blidde det ett VG. Sookcie var med en dag och blev BIR och fick Nordiskt cert! Idagr har matvraket S*Wild Things Wild Thing flyttat till sitt nya hem. Vi önskar honom och hans nya familj stort lycka till!.Nya bilder på kattungarna.

180826 Nya bilder på alla kattungar. Bernerhagens Pepita har fått en ny titel RLD F. Esther har tävlat med henne och Hypnotic Poison Polly och båda fick kvalificerande resultat!

180812 Bernerhagens Pepita har hunnit fylla fem år och har gjort sin årliga koll på hjärtta och det var ua. Härligt! Nya bilder på kattungarna. Här är en bild på Ylva som letar ett eget hem:

180808 Vi har varit på utställning i Svenstavik och Sookie fick nordiskt cert och blev BIR! Foto från BIG finalen taget av Cecilia Wennberg Stener:

Sookie från BIG finalen i Svenstavik 180805. Foto Cecilia Wennberg Stener

180727 Voice of Jamie, Claire och Colum har fått egna sidor likaså Hugo och Boss. Lite nya bilder på dem frå deras nya familjer. Tusen tack för alla små "rapporter".Vi har varit och fjällvandrat vilket varit helt underbart! Inga knott eller mygg. Nya bilder från fjällturerna på Sookie, Pepita, Polly och Lupus. Här är en bild på Sookie när vi tog en paus för fika och bad:

180722 Nu har Colum, Claire, Boss & Yin flyttat.Vi önskar dom stort lycka till i resten av livet. De har fått toppenhem och det blir roligt att få följa dem framöver :) Nya bilder på de allra minsta kattungarna Xena, Ylva och Ymer. Sidan är lite dåligt uppdaterad pga att vi varit på lite semester och pga branden som härjar här i Ljusdals kommun. Det är riktigt läskigt! Det är ofta väldigt rökigt ute och vi är tvugna att stänga av ventilationen och stänga fönstren för att inte hela huset ska bli alldeles rökfyllt. Detta innebär att det är makalöst varmt inne och hjärnkontoret blir väldans segt pga värmen inne. I skrivande stund har vi 28 grader ute och "endast" 27,4 grader inne...

180711 S*Wild Things Hugo har flyttat och han har fått en ny bästis i sin nya "storebror" Erland. Vi önskar honom fortsatt lycka till! Nya bilder på de minsta kattungarna. Här är läckerbiten S*Wild Things Xena:

180709 Igår tävlade Gold Standard Tsaritsa Af Hypnotic rallylydnad nybörjarklass i Bollnäs och fick kvalificerande resultat. Duktig tjej!

Kvalifierande resultat i rallylydnad :)

180704 Vi har haft dataproblem därav har sidan blivit dåligt uppdaterad. TJH (FM) LP I II SUCH NUCH C.I.B SE VV 15 Breakpoint´s Jolie of Okey har fått somna in pga ålder. Hon blev nästan 13 år. Vi har många fina minnen tillsammans och jag är glad och tacksam för den tid vi fick. Nu till gladare nyheter. Esther har tävlat rallylydnad med sina cavalierer, RLD N Hypnotic Poison Polly och RLD N Bernerhagens Pepita, och fått kvalificerande resultat i fortsättnngsklass. De är så duktiga! Även Sookie har startat en gång i mästarklass och det gick superbra och ho fick ett cert. "Bara" två kvar så är hon rallylydnadschampion :) Vi har även varit på hundutställning i Alfta och det blev strålande resultat. Valpen vi fött upp, Hypnotic Poison Domino blev BIR, Sookie, SEJV -12 RLD N RLD F RLD A Joy Ride av Vikholmen ,blev BIR och Tsaritsa, SE JV 17 Gold Standard Tsaritsa af Hypnotic, fick cert och blev BIR. Vilken lyckad helg!

S*Wild Things Perfect Hayley har fått två kattungar, en hona och en hane. S*Oblivions Mona har fått en kattunge, en hane och S*Wild Things Tender America har fått en kattunge, en hona. De är till salu. Mer info och några få bilder under kattungar. Ny superfin bild på Ebbott, S*Wild Things Quinoa.


Lyckad helg i Alfta

180611 Igår var vi på SKK utställning i Leksand och vår fina groenendael "Sookie" Joy Ride av Vikholmen blev BIR.Jättekul! Nya bilder på kattungarna som hunnit bli 8 veckor. Tjusiga Claire finns till salu. Mer info under kattungar, där kan du klicka vidare så kommer du till nya bilder på båda kullarna.


SEJV 12 RLD N RLD F RLD A Joy Ride av Vikholmen och kattungen S*Wild Things Voice of Claire som är till salu

180527 Stort grattis till Hypnotic Poison Dixi "Hugo" som blev BIR valp igår på sin första utställning! Blir så stolt över Pepitas avkommor som är så fina och bra mentalt! Nya bilder på kattungarna. Nu är det full fart på de små. En härlig ålder.


Colum och Jamie letar egna kärleksfulla hem

180519 Nya bilder på kattungarna och på Pepita med sin RLD N rosett. Vi har kattungar som fortfarande letar efter egna kärleksfulla hem.


S*Wild Things Voice of Colum

180514 Flera glada nyheter! SE JV 17 Gold Standard Tsaritsa har ögon ua så nu vågar vi drömma om russkiy toy valpar så småningom :) S*Wild Things Quenelle har fått CAC, blivit champion och blivit NOM! Stort grattis matte Jennie! I helgen har Anna och Esther tävlat rallylydnad med bra resultat. Esther har tävlat med Pepita och de lyckades hamna på pallplats tre på 88 poäng (av 100) och fixade två kvalificerande resultat under helgen och Pepitas första titel; RLD N. Bra jobbat av en 11 årig tjej eller hur? Även Sookie var duktig och fick 93 poäng som mest i avancerad klass och hamnade på pallplats tre och fixade RLD A titeln. Hon fick två kvalificerade resultat under helgen.

180510 Vi har haft valp/kennelträff på en inoff utställning i Söderhamn. Bilder från den dagen finns här. Det blev en toppendag trots spöregn. Alla hundar från vår uppfödning fick HP och Domino "Elvis" blev BIR valp och Polly blev BIR vuxen. Väldigt roligt! Tyvärr hade de ingen uppfödargrupp på utställningen. Förra helgen var vi på premiärtur med husvagnen för säsongen till Timrå och ställde ut off för brukshundar och inoff för andra raser. Även det blev en lyckad helg! Polly blev BIR båda dagarna och likaså Tsaritsa. Sookie blev andra bästa tik med ck och Pepita tredje bästa tik med HP. Royal Sofia "Molly" från vår uppfödning blev andra bästa tik med HP båda dagarna. Riktigt roligt att hundarna skötte sig så exemplariskt i den trånga och varma Klass Arena. Då blir en ju liksom stolt :) Tyvärr har vi förlorat en av Estelles kattungar. Han slutade att gå upp i vikt trots stödmatning. Alla andra mår finfint. Yins ungar har lämnat bolådan nu och ger sig ut på små äventyr. Nya bilder på alla kattungar.

180428 Nya bilder på alla kattungar. De har fått ögon och Yins bebisar, som är några dagar äldre än Estelles, är riktigt söta nu:

180421 Nu har både Yin och Estelles kattungar kommit. Mer info finns under kattungar.

180408 Nya bilder på Bernerhagens Pepita, Hypnotic Poison Royal Sofia och RLDN Hypnotic Poison Polly. Hypnotic Poison Royal Sofia har patella ua och hon vann igår juniorklassen på Västernorrlands KK:

180324 Magarna växer på S*Wild Things Yin och Estelle. Verkligen längtar efter att ha kattungar i huset igen! Nya bilder på Hypnotic Poison Dixi, Dumle, Domino och Daim. Nya bilder på Gold Standard Tsaritsa af Hypnotic när hon tränar fot. Hypnotic Poison Polly har fåt tripeldiplom från cavaliersällskapet. Kul!:

180310 Kattungar väntas! Mer info under planer.

180225 Valparna har fått egna sidor som du hittar under kullar, katten S*Oblivion´s Mona har äntligen fått egen sida och lite nya kort på "Bubblan" S*Wild Things Tender America är utlagda. Ny bild på sötingen Hypnotic Poison Domino:

180225

180224 Tre valpar har flyttat. Vi önskar dom stor lycka till i det fortsatta livet och det kommer bli så roligt att följa deras upptåg! Gold Standard Tsaritsa har patella ua! Så glad för det för nu kan vi börja drömma om en egen kull Russkiy Toy i framtiden :) Esther och Anna har varit på Ljusdals BHK´s Årsmöte och fått massor av priser. Esther och Polly vann KM utställning, Anna och Sookie vann PR priset utställning och blev tre på KM utställning, Lupus och Anna vann KM rally och Anna och Sookie blev tre KM rally. Pepita och Tsaritsa fick även dom priser för sina fina placeringar:


Priserna från årsmötet och vår vackra SE JV 17 Gold Standard Tsaritsa af Hypnotic

180218 Nya bilder på valparna


Dixi, Daim, Dumle och Domino

180210Nya bilder på valparna och på Tsaritsa när hon springer i snön på vår gård. Vi har mycket snö här i Rolfhamre!

180204 Nya bilder på valparna:


 Domino, Dixi, Daim och Dumle

180202 Vi planerar kattungar. Mer info under planer.


S*Wild Things Tender America "Bubblan"

180128 Vi letar efter fodervärd till en devon rex kattunge. Nya bilder på valparna. Nu har de flyttat ut till köket och börjat smaka på mat. De är galet söta, tycker vi:

180120 Nya bilder på valparna. En black & tan hane letare efter ett eget kärleksfullt hem.

180114 Valparna har öppnat ögonen och kan tulta omkring lite smått. Nya bilder på dem hittar du här.Två pojkar är obokade. Ny bild på charmiga Tsaritsa.

180103 Här kommer en sammanfattning av 2017 års höjdpunkter:
Gold Standard Tsaritsa af Hypnotic har blivit BIR valp x 3, BIG 1 valp, BIR inoff, BIG 2 inoff, BIS 4 junior inoff. Som junior har hon fått cert, reserv cert och avslutade 2017 med att bli svensk juniorvinnare 2017 vilket innebär en titel SE JV 17 i stamtavlan.
Gold Standard Smoothie af Raspberry  ”Bärriz” har blivit BIR valp x 3 och BIG 3 valp.
Hypnotic Poison Polly har blivit  BIR inoff x4, BIG 2 inoff och KM vinnare utställning. Hon har genomfört BPH och tävlat rallylydnad nybörjarklass med 90, 98 och 97 poäng. Hon är stått som både etta och tvåa på prispallen. Hon har fått en titel i stamtavlan, RLDN.
Hypnotic Poison Royal Sofia ”Molly” från vår uppfödning har blivit BIR valp x 3, BIG 1 valp, BIG 2 valp, BIR inoff och BIG 3 inoff.
Hypnotic Poison Royal Silvia även hon från vår uppfödning har blivit BIS 2 valp på en cavalierspecial.
Bernerhagens Pepita har gjort ett strålande BPH och fått kvalificerande resultat i rallylydnad nybörjarklass. Som en fin avslutning på året så fick hon fyra valpar.
SE JV 12 RLD N RLD F Joy Ride av Vikholmen "Sookie" har fått två kvalificerande resultat i avancerad klass rallylydnad varav engång hamnade hon tvåa på prispallen. Hon är bara utställd på officiella utställningar och har blivit BIR x 4, BIG 3, BIS 2.
RLD N Eternitys Black Lupus har tävlat rallylydnad fortsättningsklass och fått 96, 100 och 95 poäng. Han har stått etta på prispallen två gånger och han blev KM vinnare rally.
Det blev inga kattutställningar för oss 2017 och störst framgångar i utställningssammanhang hade S*Wild Things Morgan Le Fay ”Kattis” från vår uppfödning som slog till och blev BIS senior! Även S*Wild Things Quenelle har varit på utställning och fått  CAC.
Stort tack till alla fantastiska kattunge och valpköpare. Är lika glad varje gång för små uppdateringar kring vardagslivet med era fyrfota vänner och blir galet stolt när de visar upp sig från sin allra bästa sida i tävlingssammanhang. Dock är självklart ett härligt stimulerande vardagsliv fyllt av kärlek det allra viktigaste.
Ny ser vi fram emot 2018. Nytt år – Nya möjligheter!

Gamla nyheter hittar du här

171230-121230