211231 Ännu ett år är nu strax till ändå, ett år som både innehållit sorg och glädje. Här i dessa nyårsord kommer jag endast att nämna det vi gläds åt tävlingsmässigt med hundarna. Inga katter har varit på utställningar. Det har inte varit så många tävlingar eller utställningar pga covid 19.  Joy, Vega och Frigg har genomfört BPH och har känd mental status, samtliga helt skottfasta. Joy har debuterat i rallylydnad och lyckats få titeln RLD N. Frigg har tävlat rallylydnad, fått titeln RLD F och två kvalificerande resultat i avanceradklass. Hon har även lyckats hamna på pallplats flera ggr. Polly har tävlat agility KM och kommit på pallplats 3.

Det hanns även med någon enstaka hundutställning med fina resultat. På inoff blev Pepita Bästa Veteran, Joy BIR och BIG 2, Frigg BIR. Frigg har fått excellent på officiell utställning och 3 ökk. Sookie har blivit BIR, BIS 2 veteran och BIS 1 veteran på officiella utställningar. Vilken stjärna gammeltanten är!

Nu ser vi fram emot ett glädjefyllt 2022! Ta hand om varandra och lev livet fullt ut. Du vet aldrig när det tar slut.

211226 Hoppas att ni alla haft en härlig jul! Vill önska er alla God Jul lite så här i efterskott och säga stort tack för julkorten vi fått. Här är några vi fått i brevlådan:

 

211219 Massor av bilder på kattungarna. Det finns tre stycken som letar egna hem. Urcharmiga Little Sparrow från första kullen och sociala syskonen El Blanco och Cloetta. (Samtliga är blåögda vilket inte syns på bilden):

Vi har haft stor sorg här i huset när gamle Bosse vandrat över till andra sidan regnbågsbron. Han skulle fylla 11 år i januari och har berört mångas hjärtan med sin fantastiska personlighet. Nu finns hans gener några generationer tillbaka i våra avelshonor Dior, Fe och Hayley. RIP Bosse (Dewinas Ogatai), du är så saknad:

211205 Massor med nya bilder på kattungarna. Mer info finns under kattungar där du sedan kan klicka dig vidare till de nya bilderna. Vi har två kattungar obokade, en vit hona och en vit hane:

211107 Vi har fått två kullar med Devon Rex kattungar. Mer info och bilder finns under kattungar. Här är en av godingarna:

210926 Igår var vi på hundutställning på Timrå BHK, officiell hundutställning för brukshundar och inofficiell för övriga raser. Frigg fick HP, BIR och blev BIG 3. Joy fick HP och blev BIM. Sookie fick excellent, CK, blev andra bästa tik, bästa veteran och avslutade dagen med att bli BEST IN SHOW veteran! Wow vilken dag! Pepita, Polly och Vega har kollat sina hjärtan och alla har hjärtan ua!

210912 Idag har vi tävlat rallylydnad i Valbo. Joy lyckades få 83 poäng (kvalificerande) och sin första titel RLD N! Även Frigg var duktig och fick sitt första kvalificerande resultat i rallylydnad avanacerad klass på 92 poäng.

210911 Sedan senaste uppdateringen så har hundarna varit på både inofficiella och officiella utställningar med finfina resultat! Inoff i Hudiksvall; Pepita - Bästa Veteran, Joy - BIR och BIG 2, Frigg - BIR. Östra Härjedalens BHK officiell: Sookie - excellent, 1 btkl, ck, BIR, Bästa Veteran och BIS 2 veteran. Dalarna Kennelklubb officiell: Sookie - excellent, 2 btkk, ck, Bästa Veteran (pga av covid inga finaler), Frigg - excellent, 3 ökk, Vega - VG, Joy - VG, Pepita - VG. Båda katterna Fe och Dior är dräktiga så om några veckor får vi förhoppningsvis ett gäng Devon Rex bebisar. Nya bilder på Frigg, Sookie, Joy, Elvis och på mysiga Kleo som vi behöll från katten Monas sista kull:

210809 Joy har tävlat rally i Njurunda och fått kvalificerande resultat. Nu fattas bara ett för titeln RLD N :) Polly har varit med i agitity KM och hamnade på pallplats 3. Grattis till Esther och Alvin och deras hundar! Nya bilder på Frigg och Sookie från vår fjällvandring i Funäsfjällen.


Joy & hennes mamma Polly med sina priser

210719 Nya bilder på Frigg, Polly och kattungarna. Förhoppningsvis väntas det kattungar om några veckor. Mer info under planer.

210621 Pepita har opererats för livmoderinflammation. Allt verkar ha gått bra, men hon blev riktigt dålig och fick ligga inlagd på djursjukhus två dygn. Hypnotic Poison Eternal Joy har debuterat i rallylydnad nybörjarklass och fick kvalificerande resultat på 81 poäng! Även Frigg har tävlat och lyckades hamna på pallplats 2 och blev RLD F. Hon fick 88 och 80 poäng. Duktiga vovvar!

210612 Nu har kattungarna i I3-kullen börjat flytta till sina nya hem. Jag ser fram emot små rapporter från deras liv och vem vet, några av dem kanske visar framtassarna på kattutställningar i framtiden... Jag planerar att para en hona så fort hon löper med vår härliga avelshane "Vide" SE*Curly Puurls Billy Idol. Mer info om detta kommer bara planerna "går i lås".

210606 Äntligen kommer en uppdatering! Hypnotic Poisn Eternal Joy, Emperix Stardust och Björabackens Viking Power Frigg har gjort BPH och har känd mental status. Alla tre är helt skottfasta och klarade BPH´t utan kvarstående rädslor. Dock var det mer än varmt så de var slöa vilket märktes på mentaltestet. Annars är alla tre livliga lekfulla hundar, men inte denna stekheta dag. På Järvsö BHK´s medlemsmöte fick Frigg och Vega varsin pokal för sina titlar i rallylydnad. Det tackar vi för! Efter mycket velande hit och dit så har vi beslutat oss för att sälja kattungen S*Wild Things Indra med sin läckra sköldpaddsteckning. Hon letar ett kärleksfullt hem där hon både kan mysa och busa. Det är en härlig tjej som kommer vara leveransklar nästa helg.

210526 Nya bilder på de yngsta kattungarna. Förra helgen flyttade en av valparna och den sista flyttar kommande helg. Vi önskar dom stort lycka till och ser fram emot små rapporter från deras liv!


Valparna Fellini och Faldara

210505 Nya bilder på kattungarna och valparna.

210425 Hypnotic Poison Dumle har kollat hjärtat och det är ua så nu är han godkänd för avel. Grattis till det matte Gittan och Dumle! Bilder utlagda på sötaste cavliervalparna och på alla kattungar. (Både Polly och Hayley har fått sina bebisar). Mer info finns under valpar och kattungar. Båda cavalier valparna är bokade, men inte alla Devon Rex kattungar.


Valpen Faldara och katten Mona

210324 Kattungarna har blivit förevigade på bild och fått namn:

210321 Hypnotic Poison Eternal Joy har patella ua. Härligt! Dior har fått kattungar. Mer info kommer :) Polly är jättetjock och tycker det är jättejobbigt nu. Gissar att valparna kommer innan dag 63... Vi har köpt in en blivande avelshane som bor hos fodervärd. Välkommen till Ljusdal SE*Me’ijius Idris:

210226 Polly har gjort ultraljud och hon är dräktig! Så glad för det! Mer info om de kommande Cavalier King Charles valparna hittar du här. Även på Devon Rex sidan så väntas det smått. Mer info hittar du här.


Polly är redan lite rund om magen

210126 Polly är nu parad med Leo. Mer info hittar du här. Nu håller vi tummarna stenhårt för att det blir valpar.

210117 Massvis med nya bilder på Sookie, Frigg, Polly och Vega. Dior är på dejt och förhoppningsvis " tar sig" kärleken så vi får kattungar om ca 9 veckor. Polly löper och vi kommer göra prog test och hoppas på parning inom närmaste tiden. Spännande!


Polly och hennes valp Joy från hennes tidigare kull

210107 Äntligen har vi fått hjälp att lösa det tekniska med hemsidan! Massvis har hänt sedan senaste uppdateringen trots att det varit covid 19 och inga hundutställningar och få andra tävlingar. Kommer uppdatera allt eftersom som sidan snarast " blir i fas". 2020 fick vi beskedet om att Sookie blev Årets bästa belgare (Sveriges rasklubb för belgiskvallhund) i startklass för sina fina resultat 2019 och att Tsaitsak blev Årets Allround och Årets bästa Arbetande hund i Sveriges Russkiy Toy klubb för sina fina resultat. Så himla roligt att både vår minsta och största hund lyckades med dessa bedrifter! Under 2020 blev det några rallylydnadstävlingar och Esther & Vega lyckades få titeln RLD F. Även Anna & Frigg kom igång med lite tävlande och lyckades få titeln RLD N. De har nu ett kvalificerande kvar för nästa titel. Esther & Polly har för första gången deltagit i agitlity KM och de lyckades få pallplats två av massor med deltagare.

Vi har under 2020 haft kattkullar och en Cavalier King Charles Spaniel kull. Info om dessa kommer. Vi planerar både Devon Rex kattungar och Cavalier King Charles Spaniel valpar.

Nu håller vi tummarna för att 2021 blir ett fantastiskt år och att pandemin avtar!

200216 Polly har gjort ultraljud och hon är dräktig! Längtar så efter hennes och "Bosses" cavalier king charles valpar som beräknas komma vecka 11. Mer info finns här. Vi väntar även Devon Rex kattungar. Mer info finns här om de kommande kattungarna.

200112 Vi har parat RLD N Hypnotic Poison Polly med en riktig snygging, SE UCH SE V 19 Emperix Merrick. Mer info finns här

191230 Länge sedan det blev en uppdatering här. Ber om ursäkt för det! Vår lilla MAS Björabäckens Viking Power Frigg har debuterat på valputställning och blivit BIR, BIG 1 och BIS 2! Hon skötte sig strålande! Estelle har fått kattungar. Mer info under kattungar. Hypnotic Poison Royal Sofia har hjärta, ögon, patella ua.

Hoppas att ni alla haft en härlig julhelg och önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

190928 Vi har parat två Devon Rex honor och hoppas på kattungar vecka 45 och 47. Mer info under planer. Förra helgen hade vi en helt fantastisk utställningshelg i Sveg och Ljusdal. Sookie sopade hem ett BIS 4 och ett BIS 2. Galet kul! Polly blev BIG 3 (inoff) och Dumle BIM. Annas föräldrars 12 årige kleinspits blev BIR, BIG 4 och BIS 2 veteran (inoff). Här är några av alla de fins priser vi vann:

190830 Vi trodde att vi skulle få kattungar efter Hayley och Isac men så blidde det inte. Nya tag nästa löp. Esther och Vega har tävlat i Järvsö och lyckats göra två fantastiska rundor och hamnat etta på prispallen en gång och trea den andra. Duktiga tjejer! Vega har fått sin första titel RLD N. Dessutom hamnade de i ett fint reportage i lokaltidningen.


Esther och RLD N Emperix Stardust

190818 Nu har kattungarna flyttat till sina nya hem. Vi önskar dom stort lycka till i livet.

190811 Välkommen hem till oss lilla Frigg, Björabäckens Viking Power Frigg. Mer info om henne hittar du här.

190804 Igår var vi på hundutställning i Svenstavik och det gick riktigt bra för vår "stjärna" Vega (Emperix Stardust). Hon fick excellent, ck, blev fjärde bästa tik och fick r-cacib. Inte illa för en 10 månaders tik. Hon slog tom två snygga champion tikar!

190801 Helgen 20-21/7 tävlade Esther/Vega och Anna/Tasitsa och Anna/Sookie i Bollnäs med strålande resultat! Tsaritsa (Gold Standard Tsaritsa af Hypnotic) fick 75 och 90 poäng i nybörjarklass och därmed titeln RLD N. Vega (Emperix Stardust) debuterade och lyckades få 98 och 96 poäng! Sookie (Joy Ride av Vikholmen)slog till med maxpoäng 100, kom på pallplats 1 och blev rallylydadschampion! Wow vilken helg i gassande solsken :)

98 0ch 96 poäng i debuten i rallylydnad!!100 poäng, placering 1 och rallylydnadschampion i Bollnär 190721!!75 och 90 poäng och RLD N 190720

190708 Igår var vi på hundutställning i Alfta och Sookie blev än en gång BIR! Nya bilder på kattungarna.

190702 Idag är det en sorgens dag. Lupus har fått somna in. Vila i frid älskade hund. Nu slipper du ha ont och kan terrorisera alla andra i hundhimlen med din fantastiskt energi. Kommer minnas dig med glädje, allt skoj vi har gjort tillsammans och vilken fantasisk arbetshund du var.


RIP RLD N RLD F Eternity´s Black Lupus

190701 Igår tävlade Sookie i rallylydnad mästarklass i Hudiksvall och hon fick 91 poäng och ett certifikat. Härligt!

190628 Igår tävlade Sookie startklass igen. Hon fick 171 poäng (trots en tjuvning på hoppet) och fick pallplats två. Vi (Anna och Sookie) har tävlat startklass tre gånger och har fått första pris varje gång och hamnat på pallen varje gång. Duktig vovve! Nu blidde det ett lydnadsdiplom i startklass :)

27/6-19 tredje första priset och Lydnadsdiplom i Startklass. Tre första priser av tre möjliga och pallplats samtliga tävlingar. Duktig Sookie!

190622 Massor har hänt sedan senaste uppdateringen. 24/5 fick vi devon rex kattungar. Mer info finns här. Vi planerar en till devon rex kull och info om den finns här. Vi har tävlat rallylydnad i Ånge 1-2/6 och båda dagarna hamnade Bernerhagens Pepita på pallplats 3 med strålande poäng i fortsättningsklass och Joy Ride av Vikholmen på pallplats tre i mästarklass. Vi har varit på officiell SKK utställning i STOXA och där slog Sookie ( Joy Ride av Vikholmen) till och blev BIR och BIG 3! Helt fantastiskt! Sookie har även tävlat startklass i Järvsö och lyckades där göra en strålande tävling med bla 10 poäng (max) på följsamhet och på helheten. Flocken har utökats med två kaninungar av rasen rex:

190512 Vi väntar kattungar. Mer info under planer.
Förra helgen var vi på hundutställning på Timrå BHK. Resultaten från 190504: Sookie (Joy Ride av Vikholmen) Excellent, 1 ökk, ck, 1 btkk, BIR. Vega (Emperix Stardust) HP och BIR. Resultaten från 190505: Sookie (Joy Ride av Vikholmen) Excellent, 2 ökk, ck, 2 btkk. Polly (Hypnotic Poison Polly) HP, BIR och BIG 3. Härlig helg!
Idag har Sookie debuterat i startklass och hon fick ett förstapris och hamnade på pallplats 3:

Debut i startklass på Bollnäs BHK 190512. Första pris och placering 3!

190407 Alla kattungar har hittat egna härliga hem. Så glad över alla små rapporter om deras liv som vi får. Sookie slog till och blev Årets Bästa Belgare i rallylydnad Avanceradklass (hela Sverige). Tsaritsa blev årets andra bästa allround russkiy toy (hela Sverige)! Sjukt stolt! Vi har varit på inoff utställning i Insjön och alla våra hundar som vi hade med fick HP. Polly blev BIR, Pepita tredje bästa tik, Tsaritsa BIR och Vega BIR valp och slog sedan till och blev BIG 3 bland alla grupp 9 hundvalpar! Vi har haft besök av fotografen Madelene Jonsson och lite här och var på hemsidan finns hennes fantastiska bilder. Kan verkligen rekommendera henne! Otroligt proffsig. Här är två av mina favoriter:

190226 Nytt under planer på hundarnas sida. Polly har gjort ultraljud och tyvärr var hon tom. Paras igen nästa löp.

190224 Nya bilder på kattungarna. Här är en på S*Wild Things Beautiful Bill som letar ett eget kärleksfullt hem:

190217 Igår var vi på inoff hundutställning på Klass Arena. Vega, Emperix Stardust, gjorde debut och skötte sig alldeles strålande! Hon fick superkritik, HP och blev tredje bästa tikvalp (slagen av släkten). Sedan var hon med och vann BIS uppfödargrupp. Stort grattis till kennel Emperix! Esther fick låna med sig Hypnotic Poison Dumle och han fick HP och blev BIR med superkritik! Han slog brorsan Hypnotic Poison Domino som även han fick en jättebra kritik. En bra och trevlig dag!

Vaga så duktig på första utställningen 190216

Nya bilder på alla kattungar. Vi är alldeles betuttade i honan vi själva ska behålla S*Wild Things A Xmas Fairy. Hon är så galet charmig. S*Exaduz Legend har verkligen lämnat trevliga ungar som är både sociala och väldigt busiga.

190210 Nya bilder på alla kattungar. Här är några bilder på flera av katterna i det älskade klätterträdet:

190203 Nya bilder på kattungarna. Nu är det fart på dom! Ibland ligger de i en härlig hög bland de andra katterna och bara myser:

190126 Polly är nu parad med "Ringo" Dipop Red Krabat, som är 9 år och har hjärta ua. Håller tummarna för att det blir valpar den här gången. Mer info finns här. Nya bilder på alla kattungar.

190119 Tyvärr gick Pepita tom! Hon total-lurade oss. Inte en valp så långt ögat kunde nå när vi åkte in och röntgade hennes mage. Nu tar vi nya tag och letar för fullt efter en ny hane till hennes nästa löp. Polly kommer paras med Dipop Red Krabat. Mer info under planer. Nya bilder på alla kattungar.

190113 Tyvärr blev S*Wild Things Tender America "Bubblan" akut sjuk och det visade sig att hennes livmoder spruckit. Det blev akut operation förra söndagen och läget var kritiskt. Allt verkar läka som det ska, men tyvärr blir det inga bebisar efter henne. Trist på en sådan snygg hona, men huvudsaken att hon får må bra! Nya bilder på alla kattungar. Ta en titt under kattungar för att spana in de ljuvliga små underverken.

Till alla er som väntar på valpar efter Bernerhagens Pepita, de har inte kommit ännu så ni får vänta lite till :) Hon ligger just nu vid mina fötter och snarkar.

181229 Nya bilder på kattungarna. Här är Xmas Fairy och Xmas Angel, två vita ljuvliga varelser:

181222 Vi har fått två kullar med kattungar. Mer info finns här. Ny bild på Hypnotic Poison Dixi och Gold Standard Tsaritsa af Hypnotic. Vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

181126 Vår flock har berikats med en underbar stjärna Emperix Stardust. Tusen tack för den här möjligheten Ralph och Fredrik! "Vega" som vi kallar henne har charmat oss totalt:

181114 Vår härliga Bernerhagens Pepita är parad med den estländska skönheten Bruno Boy´s Real King. Mer info finns här om den förhoppningsvis blivande cavalier king charles spaniel kullen. På kattfronten så väntar både S*Oblivions Mona och S*Wild Things Estelle ungar. Även S*Wild Things Perfect Hayley är parad. Mer info kring våra kattplaner finns här. Vi hälsar S*Kronan´s Isac Incredible välkommen till vårt katteri. Han kommer bo hos fodervärdarna Josefin och Emil och förhoppningsvis vara vår blivande avelshane i framtiden. Tusen tack Kronans:

181027 S*Wild Things Fenris har debuterat på utställning och fått CAP och S*Exaduz Legend har även han debuterat och fått CAC. Stort grattis! Vi väntar kattungar! Mer info under planer. Anna och Esther har tävlat KM rallylydnad och de lyckades knipa alla pallplatser! Fantastiskt roligt! Esther & Pepita 1:a, Anna & Lupus 2:a och Anna & Sookie 3:a:

181014 Fler framgånagr för de cavalierer vi fött upp.Förra helgen ställdes Hypnotic Poison Domino "Elvis" ut i Sundsvall.Han fick excellent och blev tredje bästa juniorhane. Den här helgen var det agitity KM i Järvsöoch Hypnotic Poison Royal Silvia "Molly" blev trea.Stort grattis till hundar och förare! Nu har alla kattungar flyttat.Så roligt att få små rapporter från deras nya liv. Vi planerar fler Devon Rex kullar. Mer info under planer.

180923 Gold Standard Tsaritsa af Hypnotic har gjort BPH med skott. Duktig liten hund! Igår var vi på hundutställning i Sveg (officiell för brukshundar och inofficiell för övriga raser) Joy Ride av Vikholmen blev BIR och BIS 4! Hypnotic Poison Polly blev BIR och BIG 1! Idag var det hundutställning i Ljusdal (officiell för brukshundar och inofficiell för övriga raser) Joy Ride av Vikholmen blev BIR, Hypnotic Poison Polly blev BIR och BIG 3, Hypnotic Poison Dumle BIR valp och BIS 4! Lillhamras Hallonsorbet blev BIR, BIG 3 och BIS 3 veteran. Dessutom har Hypnotic Poison Dixi visat framtassarna på cavalierspecial i Eslöv med superkritik. Galet stolt uppfödare!

180908 Förra helgen var vi i Högbobruk och campade plus deltog på hundutställning. Tsaritsa fick excellent och vann unghundklassen ena dagen, nästa blidde det ett VG. Sookcie var med en dag och blev BIR och fick Nordiskt cert! Idagr har matvraket S*Wild Things Wild Thing flyttat till sitt nya hem. Vi önskar honom och hans nya familj stort lycka till!.Nya bilder på kattungarna.

180826 Nya bilder på alla kattungar. Bernerhagens Pepita har fått en ny titel RLD F. Esther har tävlat med henne och Hypnotic Poison Polly och båda fick kvalificerande resultat!

180812 Bernerhagens Pepita har hunnit fylla fem år och har gjort sin årliga koll på hjärtta och det var ua. Härligt! Nya bilder på kattungarna. Här är en bild på Ylva som letar ett eget hem:

180808 Vi har varit på utställning i Svenstavik och Sookie fick nordiskt cert och blev BIR! Foto från BIG finalen taget av Cecilia Wennberg Stener:

Sookie från BIG finalen i Svenstavik 180805. Foto Cecilia Wennberg Stener

180727 Voice of Jamie, Claire och Colum har fått egna sidor likaså Hugo och Boss. Lite nya bilder på dem frå deras nya familjer. Tusen tack för alla små "rapporter".Vi har varit och fjällvandrat vilket varit helt underbart! Inga knott eller mygg. Nya bilder från fjällturerna på Sookie, Pepita, Polly och Lupus. Här är en bild på Sookie när vi tog en paus för fika och bad:

180722 Nu har Colum, Claire, Boss & Yin flyttat.Vi önskar dom stort lycka till i resten av livet. De har fått toppenhem och det blir roligt att få följa dem framöver :) Nya bilder på de allra minsta kattungarna Xena, Ylva och Ymer. Sidan är lite dåligt uppdaterad pga att vi varit på lite semester och pga branden som härjar här i Ljusdals kommun. Det är riktigt läskigt! Det är ofta väldigt rökigt ute och vi är tvugna att stänga av ventilationen och stänga fönstren för att inte hela huset ska bli alldeles rökfyllt. Detta innebär att det är makalöst varmt inne och hjärnkontoret blir väldans segt pga värmen inne. I skrivande stund har vi 28 grader ute och "endast" 27,4 grader inne...

180711 S*Wild Things Hugo har flyttat och han har fått en ny bästis i sin nya "storebror" Erland. Vi önskar honom fortsatt lycka till! Nya bilder på de minsta kattungarna. Här är läckerbiten S*Wild Things Xena:

180709 Igår tävlade Gold Standard Tsaritsa Af Hypnotic rallylydnad nybörjarklass i Bollnäs och fick kvalificerande resultat. Duktig tjej!

Kvalifierande resultat i rallylydnad :)

180704 Vi har haft dataproblem därav har sidan blivit dåligt uppdaterad. TJH (FM) LP I II SUCH NUCH C.I.B SE VV 15 Breakpoint´s Jolie of Okey har fått somna in pga ålder. Hon blev nästan 13 år. Vi har många fina minnen tillsammans och jag är glad och tacksam för den tid vi fick. Nu till gladare nyheter. Esther har tävlat rallylydnad med sina cavalierer, RLD N Hypnotic Poison Polly och RLD N Bernerhagens Pepita, och fått kvalificerande resultat i fortsättnngsklass. De är så duktiga! Även Sookie har startat en gång i mästarklass och det gick superbra och ho fick ett cert. "Bara" två kvar så är hon rallylydnadschampion :) Vi har även varit på hundutställning i Alfta och det blev strålande resultat. Valpen vi fött upp, Hypnotic Poison Domino blev BIR, Sookie, SEJV -12 RLD N RLD F RLD A Joy Ride av Vikholmen ,blev BIR och Tsaritsa, SE JV 17 Gold Standard Tsaritsa af Hypnotic, fick cert och blev BIR. Vilken lyckad helg!

S*Wild Things Perfect Hayley har fått två kattungar, en hona och en hane. S*Oblivions Mona har fått en kattunge, en hane och S*Wild Things Tender America har fått en kattunge, en hona. De är till salu. Mer info och några få bilder under kattungar. Ny superfin bild på Ebbott, S*Wild Things Quinoa.


Lyckad helg i Alfta

180611 Igår var vi på SKK utställning i Leksand och vår fina groenendael "Sookie" Joy Ride av Vikholmen blev BIR.Jättekul! Nya bilder på kattungarna som hunnit bli 8 veckor. Tjusiga Claire finns till salu. Mer info under kattungar, där kan du klicka vidare så kommer du till nya bilder på båda kullarna.


SEJV 12 RLD N RLD F RLD A Joy Ride av Vikholmen och kattungen S*Wild Things Voice of Claire som är till salu

180527 Stort grattis till Hypnotic Poison Dixi "Hugo" som blev BIR valp igår på sin första utställning! Blir så stolt över Pepitas avkommor som är så fina och bra mentalt! Nya bilder på kattungarna. Nu är det full fart på de små. En härlig ålder.


Colum och Jamie letar egna kärleksfulla hem

180519 Nya bilder på kattungarna och på Pepita med sin RLD N rosett. Vi har kattungar som fortfarande letar efter egna kärleksfulla hem.


S*Wild Things Voice of Colum

180514 Flera glada nyheter! SE JV 17 Gold Standard Tsaritsa har ögon ua så nu vågar vi drömma om russkiy toy valpar så småningom :) S*Wild Things Quenelle har fått CAC, blivit champion och blivit NOM! Stort grattis matte Jennie! I helgen har Anna och Esther tävlat rallylydnad med bra resultat. Esther har tävlat med Pepita och de lyckades hamna på pallplats tre på 88 poäng (av 100) och fixade två kvalificerande resultat under helgen och Pepitas första titel; RLD N. Bra jobbat av en 11 årig tjej eller hur? Även Sookie var duktig och fick 93 poäng som mest i avancerad klass och hamnade på pallplats tre och fixade RLD A titeln. Hon fick två kvalificerade resultat under helgen.

180510 Vi har haft valp/kennelträff på en inoff utställning i Söderhamn. Bilder från den dagen finns här. Det blev en toppendag trots spöregn. Alla hundar från vår uppfödning fick HP och Domino "Elvis" blev BIR valp och Polly blev BIR vuxen. Väldigt roligt! Tyvärr hade de ingen uppfödargrupp på utställningen. Förra helgen var vi på premiärtur med husvagnen för säsongen till Timrå och ställde ut off för brukshundar och inoff för andra raser. Även det blev en lyckad helg! Polly blev BIR båda dagarna och likaså Tsaritsa. Sookie blev andra bästa tik med ck och Pepita tredje bästa tik med HP. Royal Sofia "Molly" från vår uppfödning blev andra bästa tik med HP båda dagarna. Riktigt roligt att hundarna skötte sig så exemplariskt i den trånga och varma Klass Arena. Då blir en ju liksom stolt :) Tyvärr har vi förlorat en av Estelles kattungar. Han slutade att gå upp i vikt trots stödmatning. Alla andra mår finfint. Yins ungar har lämnat bolådan nu och ger sig ut på små äventyr. Nya bilder på alla kattungar.

180428 Nya bilder på alla kattungar. De har fått ögon och Yins bebisar, som är några dagar äldre än Estelles, är riktigt söta nu:

180421 Nu har både Yin och Estelles kattungar kommit. Mer info finns under kattungar.

180408 Nya bilder på Bernerhagens Pepita, Hypnotic Poison Royal Sofia och RLDN Hypnotic Poison Polly. Hypnotic Poison Royal Sofia har patella ua och hon vann igår juniorklassen på Västernorrlands KK:

180324 Magarna växer på S*Wild Things Yin och Estelle. Verkligen längtar efter att ha kattungar i huset igen! Nya bilder på Hypnotic Poison Dixi, Dumle, Domino och Daim. Nya bilder på Gold Standard Tsaritsa af Hypnotic när hon tränar fot. Hypnotic Poison Polly har fåt tripeldiplom från cavaliersällskapet. Kul!:

180310 Kattungar väntas! Mer info under planer.

180225 Valparna har fått egna sidor som du hittar under kullar, katten S*Oblivion´s Mona har äntligen fått egen sida och lite nya kort på "Bubblan" S*Wild Things Tender America är utlagda. Ny bild på sötingen Hypnotic Poison Domino:

180225

180224 Tre valpar har flyttat. Vi önskar dom stor lycka till i det fortsatta livet och det kommer bli så roligt att följa deras upptåg! Gold Standard Tsaritsa har patella ua! Så glad för det för nu kan vi börja drömma om en egen kull Russkiy Toy i framtiden :) Esther och Anna har varit på Ljusdals BHK´s Årsmöte och fått massor av priser. Esther och Polly vann KM utställning, Anna och Sookie vann PR priset utställning och blev tre på KM utställning, Lupus och Anna vann KM rally och Anna och Sookie blev tre KM rally. Pepita och Tsaritsa fick även dom priser för sina fina placeringar:


Priserna från årsmötet och vår vackra SE JV 17 Gold Standard Tsaritsa af Hypnotic

180218 Nya bilder på valparna


Dixi, Daim, Dumle och Domino

180210Nya bilder på valparna och på Tsaritsa när hon springer i snön på vår gård. Vi har mycket snö här i Rolfhamre!

180204 Nya bilder på valparna:


 Domino, Dixi, Daim och Dumle

180202 Vi planerar kattungar. Mer info under planer.


S*Wild Things Tender America "Bubblan"

180128 Vi letar efter fodervärd till en devon rex kattunge. Nya bilder på valparna. Nu har de flyttat ut till köket och börjat smaka på mat. De är galet söta, tycker vi:

180120 Nya bilder på valparna. En black & tan hane letare efter ett eget kärleksfullt hem.

180114 Valparna har öppnat ögonen och kan tulta omkring lite smått. Nya bilder på dem hittar du här.Två pojkar är obokade. Ny bild på charmiga Tsaritsa.

180103 Här kommer en sammanfattning av 2017 års höjdpunkter:
Gold Standard Tsaritsa af Hypnotic har blivit BIR valp x 3, BIG 1 valp, BIR inoff, BIG 2 inoff, BIS 4 junior inoff. Som junior har hon fått cert, reserv cert och avslutade 2017 med att bli svensk juniorvinnare 2017 vilket innebär en titel SE JV 17 i stamtavlan.
Gold Standard Smoothie af Raspberry  ”Bärriz” har blivit BIR valp x 3 och BIG 3 valp.
Hypnotic Poison Polly har blivit  BIR inoff x4, BIG 2 inoff och KM vinnare utställning. Hon har genomfört BPH och tävlat rallylydnad nybörjarklass med 90, 98 och 97 poäng. Hon är stått som både etta och tvåa på prispallen. Hon har fått en titel i stamtavlan, RLDN.
Hypnotic Poison Royal Sofia ”Molly” från vår uppfödning har blivit BIR valp x 3, BIG 1 valp, BIG 2 valp, BIR inoff och BIG 3 inoff.
Hypnotic Poison Royal Silvia även hon från vår uppfödning har blivit BIS 2 valp på en cavalierspecial.
Bernerhagens Pepita har gjort ett strålande BPH och fått kvalificerande resultat i rallylydnad nybörjarklass. Som en fin avslutning på året så fick hon fyra valpar.
SE JV 12 RLD N RLD F Joy Ride av Vikholmen "Sookie" har fått två kvalificerande resultat i avancerad klass rallylydnad varav engång hamnade hon tvåa på prispallen. Hon är bara utställd på officiella utställningar och har blivit BIR x 4, BIG 3, BIS 2.
RLD N Eternitys Black Lupus har tävlat rallylydnad fortsättningsklass och fått 96, 100 och 95 poäng. Han har stått etta på prispallen två gånger och han blev KM vinnare rally.
Det blev inga kattutställningar för oss 2017 och störst framgångar i utställningssammanhang hade S*Wild Things Morgan Le Fay ”Kattis” från vår uppfödning som slog till och blev BIS senior! Även S*Wild Things Quenelle har varit på utställning och fått  CAC.
Stort tack till alla fantastiska kattunge och valpköpare. Är lika glad varje gång för små uppdateringar kring vardagslivet med era fyrfota vänner och blir galet stolt när de visar upp sig från sin allra bästa sida i tävlingssammanhang. Dock är självklart ett härligt stimulerande vardagsliv fyllt av kärlek det allra viktigaste.
Ny ser vi fram emot 2018. Nytt år – Nya möjligheter!

Gamla nyheter hittar du här

171230-121230